En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye makul yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Z tipi yangın merdiveni adını konstrüksiyonlış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam geçim esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve bereketli çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi dâhilin;

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin muayene şeşna alınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel bapların semtı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın içindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan hava dürüstışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Yangın yönetmeliğinde yangın kapısı ifade edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu nedenle elan etkili bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek baskın ve deprem kadar gayrı saf afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page